Marketingpartner

Gør din virksomheds markedsføring mere effektiv

Som marketingpartner hos Lightpole, får I jeres egen eksterne marketingafdeling til at tage sig af lige præcis det, I har brug for hjælp til. Vi samler de månedlige marketingopgaver i en pakkeløsning, hvor I får adgang til vores eksperters kompetencer, og hvor vi i fællesskab tilpasser og skalerer indsatserne efter behov. Marketingpartner er en omkostningseffektiv løsning for små og mellemstore virksomheder, der ikke har egen marketingafdeling.

Tilknyt os som din egen marketingafdeling

Lightpole er et full-service marketingbureau. Vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med at markedsføre sig, både offline og digitalt.

Med Lightpole som din marketingpartner, får du tilknyttet et team af marketingspecialister, der er med hele vejen rundt – fra den strategiske planlægning til den praktiske eksekvering.

Du kan lave en aftale med os, der passer til lige netop din virksomheds behov for hjælp til marketing.

Det kan vi hjælpe med som marketingpartner

Som professionelt marketingbureau kan vi hjælpe din virksomhed på alle gængse marketingplatforme – fra onlinediscipliner som fx content marketing og annoncering på sociale medier, hele Google-paletten, leadgenerering, nyhedsbreve m.m., til de mere klassiske marketingdiscipliner som annoncering på fx TV, radio, outdoor og print.

Vi hjælper vi også med grafiske opgaver, produktion af reklamer, kreative koncepter, kommunikation, tekstforfatning, slogans, kendskabsanalyser og meget mere. Kontakt os og fortæl os om dine marketingønsker.

Lightpoles kunder:

Lightpole har hjulpet Greentel med branding, TV reklamer og online markedsføring. De er enormt kompetente inden for deres felt og har et meget stort og brugbart netværk. Lightpole har hjulpet Greentel på vej til at blive kendt i hele DK som det teleselskab, der har Danmarks billigste mobilabonnementer til børn. Vi kan varmt anbefale Lightpole – de er meget professionelle og altid fulde af gode idéer og nye tiltag.

- Line Tarp, direktør, Greentel

Fast marketingpartner - en priseffektiv løsning

Ikke alle virksomheder har deres egen marketingafdeling. Og har du en enkelt marketingansvarlig, skal denne person stadig rumme et enormt antal kompetencer for at kunne dække alle aspekter af en virksomheds marketingområder i dag.

Den marketingansvarlige har måske behov for at være ekspert i alt lige fra marketingstrategi, sociale medier, SEO, content marketing, tekstforfatning, konceptudvikling, nyhedsbreve, grafisk billedbehandling, offline og online annoncering, analytics, tracking og måling, reklameudvikling, medieplanlægning, forhandling og meget mere.

På den måde risikerer din virksomhed, at jeres marketingkompetencer begrænses til en enkelt persons evner. 

Et team af marketingspecialister

Når du arbejder sammen med os som din virksomheds marketingpartner, kan du få din egen eksterne marketingafdeling til at hjælpe dig med det hele.

Hos Lightpole er vi et team af marketingeksperter, hvor vi hver især har vores forskellige spidskompetencer.

Én er god til at digital annoncering, en anden er god til tekster og kommunikation, en tredje er medieekspert med særlige evner inden for medieplanlægning, forhandling osv.

Sådan bruger du Lightpole som marketingpartner

En virksomheds behov for marketingkompetencer skifter fra måned til måned. Den ene måned er det måske strategien og produktion af en reklame, der er behov for fokus på, og den næste måned er det måske nyhedsbrevet, contentplanen og Google-annoncerne, der skal lægges vægt på. Når du er partner med os, laver vi en aftale om et antal timer, vi arbejder for dig og din virksomhed hver måned, og så koordinerer vi løbende hvilke opgaver, der skal laves. Vi sætter os naturligvis grundigt ind i din virksomhed, og kommer proaktivt med anbefalinger til din marketingstrategi og hvad vi anbefaler, der sættes fokus på.

Skal Lightpole være jeres marketingpartner?

Det ville da være SÅ fedt at arbejde sammen! Kontakt os og lad os tale sammen.