Abribus & adshels

Abribus og adshels

I Danmark er der to udbydere af de klassiske reklamepaneler med de karakteristiske mørkeblå rammer: AFA J Decaux og Clearchannel. De to outdoorgiganter har hver deres benævnelse for den synlige reklameplads, som du finder strategisk placeret på stærkt trafikerede lokationer i hele Danmark, som fx biografer, trafikpladser, detailhandelen og generelt dér, hvor vi danskere færdes enten på gåben eller som trafikanter.

Du ser også typisk abribus eller adshels som en del af busstoppestederne rundt om i Danmark.

Lightpole på Instagram

Høj dækning og frekvens

Uanset om du vælger at kalde dette outdoormedie for abribus eller adshel, ligger denne outdoortypes styrke i at skabe kendskab via høj dækning og høj budskabsfrekvens. Det er utvivlsomt et stærkt visuelt medie, der er strategisk placeret lige præcis dér, hvor danskerne færdes. Du finder kun abribus´er og adshels hvor der passerer mange mennesker tæt forbi hver eneste dag. De fleste reklamepaneler er derudover bagbelyste, så dit reklamebudskab vil blive eksponeret 24/7 hele året.

adshel_abribus
adshel_abribus_nørreport
adshel_abribus_østerbro
adshel_abribus_3
abribus
adshel_abribus_2

Positiv opfattelse af mediet

Undersøgelser har vist, at vi forbrugere generelt har en positiv opfattelse af abribus/adshels. Faktisk synes 37% af adspurgte i en undersøgelse, at outdoor gør stedet mere levende og spændende. Så hvor onlinemedier fx kæmper med ad blocking, kan dette medie ikke fravælges, men det gør åbenbart heller ikke noget. Derudover har mediet den force, at det kan drive trafik til mobil, web og butik – især hos de unge. 

Book din abribus eller adshel hos Lightpole

De to respektive medier, der ejer selve reklamepladsen, har kontrol over hver deres geografiske områder i Danmark, men det vil de færreste mennesker lægge mærke til. Hos Lightpole kan du booke lige præcis de placeringer, du ønsker – dvs. uanset om du ønsker en national, regional eller komplet skræddersyet kampagne. Vi samarbejder med begge udbydere, og rådgiver dig som kunde til at finde den rigtige løsning.

Kontakt os og hør om mulighederne på telefon 22962255, eller skriv til os herunder.

Skal Lightpole hjælpe med jeres abribus eller adshel?

Send os en besked og lad os hjælpe dig.

Luk Menu