Om os

Om Lightpole

Lightpole ApS er et marketingbureau stiftet og ejet af Christian Arleth. Virksomheden har adresse i Roskilde, men vi servicerer kunder i hele landet.

Vi kalder os selv et marketingbureau, da vores kompetencer favner bredt inden for markedsføring, reklame og medieindkøb. Marketing er mange ting, som bekendt.

På marketingfronten tilbyder vi en samarbejdsform, hvor vi indgår som ekstern marketingpartner for virksomheder, der ønsker en plug-and-play marketingfunktion til at varetage hele eller dele af virksomhedens marketingopgaver. Ud fra kundens behov samler vi vores eksperters marketingkompetencer i en fleksibel og effektiv, månedlig pakkeløsning.

Vi er eksperter i medieindkøb. Vi tilbyder medieplads inden for fx TV-reklamer, radioreklamer samt outdoor markedsføring som fx busreklamer og billboardreklamer.

Vi håndterer både enkelte indrykninger og større reklamekampagner, der skal køre på tværs af platforme – offline som online. Som mediebureau er vi uafhængige, hvilket betyder, at vi ikke er en del af det fællesskab, der per automatik modtager provision fra de medier, vi anbefaler.

Lightpoles Team

Vores team af marketing- og mediespecialister 

Christian Arleth

Direktør & ejer

ca@lightpole.dk

Anne Kirstine Aaby

Marketingspecialist

ak@lightpole.dk

Peter Weikop

Digital annoncering

pw@lightpole.dk

Vil du vide mere? Kontakt os.

Vi er til for dig. Kontakt os via telefon, email, onlineformular, chat eller vores sociale medier.