Biografreklamer

Book din biografreklame hos Lightpole

Hos Lightpole tilbyder vi biografreklamer i hele landet til annoncører, som gerne vil have fat i en målgruppe, der har paraderne nede og er klar til at se og høre dit budskab i en uforstyrret og positiv atmosfære. Ønsker du et tilbud, så kontakt os i dag og lad os planlægge din næste biografkampagne. 

Biografgængerne er en aktiv målgruppe med flere penge mellem hænderne end gennemsnittet. Biografreklamer er i den grad blevet et attraktivt reklamemedie igen efter en lang periode med Corona og hårde nedlukninger af kulturlivet, herunder alle danske biografer, der har måtte vente længe på, at det danske samfund for alvor er åbnet op igen. De seneste analyser viser, at danskerne igen er fuldt ud tilbage i de danske biografer.

Men hvad er det, biografreklamer kan, som andre medier ikke kan? Biografreklamer er en fantastisk måde at kommunikere dit budskab til et siddende og fanget publikum. Visning før biografens film giver dig mulighed for at vise din reklame i stor baggrundsbelysning, i fuld bevægelse og uden konkurrerende annoncer eller andet visuelt rod, der kommer i vejen.

Biografgængere er en attraktiv målgruppe

I gennemsnit kommer 70% af filmgæsterne mellem 20-30 minutter før filmen, hvor de venter i lobbyen. I gennemsnit har hver biograf 11 minutters reklame, inden filmen starter.

Hvis det er informativt, underholdende og vigtigst af alt relevant for publikum i biografen, kan biografannoncer være meget effektive til at fange din målgruppes opmærksomhed – på et tidspunkt, hvor de er åbne og modtagelige. Reklamer i biografer bliver næsten altid vel modtaget, fordi de vises i et positivt og sjovt miljø. Hvilket bedre sted at få dit budskab vist?

Lightpole har erfaringen og ekspertisen til at sikre en effektiv biografkampagne for dit brand. Vi sørger for at håndtere alle detaljerne fra A-Z. Uanset om du er ude efter en lokal, regional eller landsdækkende kampagne, er vi her for at hjælpe dig med at optimere din rækkevidde og dit marketingbudget.

Vi kan naturligvis også hjælpe med produktionen af selve biografreklamen.

Skal Lightpole hjælpe med jeres biografreklame?

Send os en besked og vi vender hurtigt tilbage.