Digitale billboards

Få opmærksomhed med digitale billboards

Digitale billboards er oplyste LED-displayskærme, der typisk sættes op hvor der er meget trafik. Derfor ses digitale billboards som oftest centralt i storbyerne, eller ud til trafikknudepunkter og indfaldsveje med ekstremt meget biltrafik. 

Med et digitalt billboard strategisk placeret, hvor mange mennesker ikke kan undgå at de reklamen, kan brands og virksomheder nå ud til forbrugerne på meget effektiv måde. Hvor man kan blokere mange onlinemedier, er det svært at komme uden om en oplyst storskærm.

Lightpole på Instagram

Digitale billboards er effektiv reklame

Flere og flere annoncører vælger digitale billboards, da det er et medie, som ifølge flere undersøgelser, kan give gode resultater. 

Selv i Danmark er det muligt på tværs af digitale billboards at ramme mere end 1 million unikke danskere på bare én uge. De oplyste billboards kan ses på lang afstand, ser flotte ud, og fanger folks opmærksomhed. Derfor bliver de set af ekstremt mange mennesker på meget kort tid.

Og da mediet er digitalt, kan man som annoncør igangsætte ens reklamekampagne inden for meget kort tid. 

Hungry.dk Rådshuspladsen day
Hungry.dk Rådhuspladsen night
billboard_københavn_nørreport_nybolig
billboard nørreport

Billboards i København

Blandt de mest populære outdoorvalg hos Lightpole er en 70 kvadratmeter stor digital kæmpeskærm på Nørreport i København:

  • Central placering på Nørreport, hvor 250.000 mennesker passerer dagligt.
  • Enorm LED-skærm af høj kvalitet (2 skærme sat sammen i en ”runding” giver maksimal synlighed
  • Som annoncør kan du vise både stillbilleder og film med animation
  • Reklamespots á 10 sekunders varighed. Tusindvis af spots pr. uge.
  • Mulighed for forskellige spots i rotation
  • Skærmen tændt fra kl. 6-24 året rundt.
  • Læs mere om digitale billboards i København eller kontakt os for ledighed og pris.

Book dit billboard hos Lightpole

Der er virkelig mange outdoor reklameplaceringer i Danmark, og der kommer flere og flere digitale billboards til rundt omkring i landet. Lightpole hjælper dig med at finde den helt rigtige placering til den rigtige pris. 

Hvor ligger de bedste billboardplaceringer? Hvordan skal jeg udforme min reklame, så den er mest effektiv? Hvad er den rigtige pris? Hvornår er der ledig plads på billboardet?

Lightpole har mange års erfaring med billboards og andre outdoorplatforme. Vi sørger for at finde det helt rigtige digitale billboard eller en anden relevant outdoorplatform – til den rigtige pris. 

Kontakt os på 22962255 og hør om mulighederne for billboardannoncering. Du er også velkommen til at forespørge om billboards eller andre reklameplatforme via kontaktformularen herunder.

Interesseret i et digitalt billboard?

Send os en besked

Luk Menu