Dit Roskilde marketingbureau

loewe-technologies-nUrnx3SnDlM-unsplash
nikita-kachanovsky-bLY5JqP_Ldw-unsplash
aleks-dorohovich-wNBC_kuhFMQ-unsplash

Brug et lokalt Roskildebureau til din virksomheds markedsføring

Lightpole er dit lokale Roskilde-marketingbureau. Vi servicerer kunder i hele landet, men kender Roskilde ud og ind – og det er her, vi har base. Vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med markedsføring, og vi er med hele vejen rundt – fra planlægning til eksekvering.

Lightpole hjælper Roskildevirksomheder med alle former for marketing.

Vi holder til daglig til på Roskilde Office Space, hvor vi som full-service marketingbureaui tilbyder eksperthjælp på alle gængse marketingplatforme – fra online marketing discipliner som fx annoncering på Facebook, Instagram, Google Ads (display, Adwords, Youtube, retargeting) til mere klassiske platforme som busreklamer og print. Ud fra jeres målsætning, ønsker og budget lægger vi sammen en stram og effektiv kampagneplan. Vi planlægger, eksekverer, rapporterer og evaluerer efterfølgende kampagnen sammen.

frank-albrecht-EOG8BeJfz4I-unsplash
drew-patrick-miller-_o6AAx9dl_Y-unsplash
alexandre-debieve-UmX-OgGODfM-unsplash

Din mediepartner i Roskilde Kommune

Måske har I har overvejet hvordan en bestemt marketingplatform kunne gøre et positivt udslag for jeres resultater? Måske har I tænkt på, hvordan fx Google Ads, Youtube, Facebook-annoncer eller Instagram kunne fungere for jer – men ikke selv haft kompetencerne til at gennemføre det?

Måske har I havde overvejet at køre busreklamer i Roskilde og omegn, adshels eller abribus dér hvor mange mennesker færdes til daglig,  eller i biografen på RO´s torv – uden selv at have nok viden omkring hvordan I får mest for pengene?

Lightpole hjælper jer. Vi kan hjælpe din virksomhed med enkeltstående marketingkampagner og kan også tilknyttes som din virksomheds eksterne marketingafdeling, hvor vi laver en fast aftale, der løber på månedlig basis ud fra jeres behov. Kontakt os i dag og fortæl os om dine marketingudfordringer. Vi holder til på Roskilde Office Space på Betonvej 10.

Skal Lightpole også hjælpe jer?

Send os en besked og hør mere om hvad vi kan gøre for din Roskilde-virksomhed