Marketingbureau Roskilde

Din lokale marketingpartner fra Roskilde

Lightpole er et marketingbureau fra Roskilde. Vi servicerer kunder i hele landet med alt fra digital annoncering, kommunikation og reklame, og vi er rigtig glade for vores base i Roskilde, hvor vi har bosat os under gode forhold på Roskilde Office Space, ca. 2 km. øst for centrum. Vi startede op i Roskilde som Lightpole i marts 2020 efter at have holdt til nærmere København i nogle år, og nu vil vi rigtig gerne hjælpe virksomheder i Roskilde og omegn – store som små – med at få sat ekstra tryk på marketingaktiviteterne.

Du kan tilknytte Lightpole som din virksomheds faste marketingbureau, eller vi kan hjælpe med kampagner som fx online bannerannoncering, busreklamer, digitale reklameskærme, adshels, reklamer ved busstoppestederne og meget andet. 

 

Lightpole på Instagram

Øg jeres lokale kendskab i Roskilde og omegn

Har din virksomhed brug for at øge kendskab lokalt – enten i Roskilde – eller et andet geografisk afgrænset sted? 

Så lad Lightpole hjælpe dig. Vi sørger for at eksponere din virksomhed over for din målgruppe, og at din målgruppe finder dig, når de leder efter præcis den vare eller service som din virksomhed tilbyder.

Ud fra dine ønsker, målsætning og budget lægger vi en skarp marketingstrategi, hvor vi sørger for, at din virksomhed får den opmærksomhed, den har brug for, så du får øget synligheden og kendskabet til DIN virksomhed. Vi lægger indsatserne dér, hvor vi mener, der er størst sandsynlighed for, at du får den største effekt på din marketinginvestering.

Har I brug for et marketingboost, kunne det fx være, vi skulle overveje en kombination af displayannoncering på Google, annoncer på sociale medier, en reklame på Youtube, en lokal busreklame osv. Vi hjælper jer hele vejen fra A til Z.

adshel_abribus_østerbro
rulleskilte_supermarkeder
eric-nopanen-8e0EHPUx3Mo-unsplash
andrea-guadagno-WnTr35FTYcM-unsplash
will-francis-_J3oTl6acVg-unsplash

Fleksibel samarbejdsmodel

Som marketingbureau og ikke mindst lokal aktør i Roskilde, er det vigtigt for os, at finde det helt rigtige setup med vores kunder, så samarbejdet bliver en succes, og vi forhåbentlig er samarbejdspartnere i lang tid. Behovet for marketingydelser svinger for de fleste virksomheder fra måned til måned.

Vi kan lynhurtigt træde til og hjælpe jer med at få afviklet en kortvarig kampagne, hvor vi fx har fokus på at øge kendskabet til jeres brand, eller få skaffet direkte salg.

Vi tilbyder også en mere permanent samarbejdsmodel, hvor vi aftaler et antal timer på månedsbasis, hvor vi skifter fokus mellem de forskellige marketingopgaver hver måned. Den model kalder vi for marketingpartner.

Skal Lightpole booste jeres markedsføring i Roskilde?

Send os en besked og hør mere om hvad vi kan gøre for at booste jeres kendskab lokalt, fx i Roskilde