Outdoorreklamer i København

Outdoorreklame i København? Book hos Lightpole.

Danmarks hovedstad er naturligvis den by i Danmark med flest muligheder for outdoor markedsføring. I København finder du rigeligt med gunstige placeringer for at vist dit brand frem for de hundredtusindvis af købestærke personer, som hver dag begiver sig rundt i København, og som du har mulighed for at eksponere lige netop dit budskab overfor. Det mest trafikerede sted i København er Nørreport Station. Her færdes der over 250.000 danskere hver dag. Derfor vil du her opleve rigtig mange forskellige outdoormuligheder: Flere digitale billboards, metroreklamer, adshels/abribus, mange busstoppesteder, endnu flere busreklamer og her ser du typisk også én eller flere såkaldte ”spectaculars” som fx kan være et kæmpemæssigt banner opsat på et arbejdsstillads.

Nå din målgruppe med outdoor

Det er især på Nørreport, på Rådhuspladsen og til dels også på Hovedbanegården og ved Vesterport, at man virkelig bliver mødt at de mange farverige og iøjefaldende outdoorreklamer, som jo på sin vis er med til at få København til virkelig at virke som den pulserende storby, København er. 

Her er der mange købestærke mennesker, og derfor er outdoor en oplagt måde for mange virksomheder at skabe kontakt til deres kunder på.

Digitale skærme er en populær form for outdoorreklame i København

Blandt de mest populære outdoorvalg hos Lightpole er en 70 kvadratmeter stor digital kæmpeskærm:

  • Enorm LED-skærm af høj kvalitet (2 skærme sat sammen i en ”runding” giver maksimal synlighed
  • Som annoncør kan du vise både stillbilleder og film med animation
  • Reklamespots á 10 sekunders varighed. Tusindvis af spots pr. uge.
  • Mulighed for forskellige spots i rotation
  • Skærmen tændt fra kl. 6-24 året rundt.

Læs mere om digitale billboards i København eller kontakt os for ledighed og pris.

Facts om outdoor i København

I Storkøbenhavn bor der ca. 1,5 milloner mennesker. I Københavns Kommune bor der ca. 600.000 mennesker.

Blandt de populæreste former for outdoor markedsføring er busreklamer, digitale billboards, adshels/abribus og metroreklamer

København og specielt Nørreport Station er det største trafikknudepunkt i landet med mere end en kvart million danskere, der hver dag passerer i bil, gående, på cykel eller med offentlig transport som fx bus, tog eller metro. (Læs evt. mere specifikt om busreklamer)

Ønsker du tilbud på digitale billboards i København, fx på Nørreport, eller andre outdoor reklameplatforme i hovedstadsområdet/Storkøbenhavn, så spørg Lightpole til råds. Kontakt os nedenfor for spørgsmål eller booking.

Skal Lightpole hjælpe med jeres næste outdoorreklame i København?

Send os en besked. Vi giver hurtigt et tilbud på busser eller andre platforme

Interesseret i en outdoorreklame? Lightpole er eksperter i outdoor marketing