Radioreklamer

Bliv hørt med radioreklamer

Mere end 60% af alle danskere hører radio, og undersøgelser viser stadigt stærkere indikationer på, at annoncering med radioreklamer skaber høj ROI hvis eksekveret rigtigt. Hos Lightpole har vi god erfaring med radioreklamer, og vi hjælper dig gerne fra start til slut.

Radio kan skabe hurtig dækning og frekvens, og samtidig rammer radio bredt over døgnet: derhjemme, i bilen, på arbejde osv. Sammen med TV-reklamer er radiomediet er et massekommunikationsmedie, der leverer en meget høj dækningsevne. Blandt offlinemedierne er der ingenting, der tyder på, at radio er et medie på vej i graven.

Bring radio ind i dit mediemix

Tværtimod er radioreklamer stadig en effektiv måde at nå ud til en bred målgruppe på kort tid – så du som annoncør får mest muligt for pengene. Vi sørger for at sammensætte den helt rigtige strategi i forhold til jeres virksomheds eksponering på specifikt udvalgte radiostationer, så vi rammer jeres målgruppe så præcist og så effektivt som muligt – og sørger for at optimere jeres radioreklames samspil med de andre dele af jeres marketingmix.

I Danmark sidder Bauer Media med radiokanaler som Nova, PopFM og The Voice tungt på det kommercielle radiomarked.  Inden for sidste par år er Radio NRJ og MTV Radio trådt ind på den danske radioscene, primært orienteret mod Storkøbenhavn.

eric-nopanen-8e0EHPUx3Mo-unsplash
will-francis-_J3oTl6acVg-unsplash
christian-lue-yKbC9HQR3u0-unsplash
ryan-stefan-gBOCIjDJUZw-unsplash
alexey-ruban-73o_FzZ5x-w-unsplash
andrea-guadagno-WnTr35FTYcM-unsplash

Lav et godt radiospot

En succesfuld radiokampagne starter naturligvis med et godt og velproduceret radiospot. Vores medieteam har årelang erfaring med radioreklamer, og vi kan selvfølgelig både hjælpe jer hele vejen fra produktionen af jeres radiospot til selve bookingen af radioreklamerne.

På radio er der også rig mulighed for redaktionelle samarbejder, hvor jeres brand eller virksomhed kan blive eksponeret på en måde, hvor I får involveret og aktiveret jeres målgruppe, og på den måde via jeres radiokampagne kan være med til at skabe øget loyalitet og kærlighed til jeres brand.

Skal vi hjælpe jer videre?

Overvejer du hvad radioreklamer kan gøre for din virksomhed? Så tag fat i os for en uforpligtende snak om mulighederne i at bringe radio ind i jeres mediemix.

Kontakt os og hør om mulighederne for at få din virksomheds budskab i radioen.

Skal Lightpole hjælpe med jeres næste radioreklame?

Send os en besked og fortæl os om dine ønsker

Luk Menu