TV-reklamer

TV-reklamer: Reklameblokke på flow-TV

Streaming og on-demand TV har sat pres på den oldschool måde at se TV på. Det har endda fået et navn så vi kan forklare det til vores børn: Flow-TV. Det er sådan noget fjernsyn, der bare kører, hvor man ikke selv kan bestemme, hvad der kommer. Men skal I bredt ud med jeres budskab, er TV stadig et medie, der ikke er til at komme udenom. 

TV er et stærkt massemedie

Til trods for, at TV-netværkene i disse år kæmper for at kunne få fat i især de helt unge målgrupper, er TV stadig det absolut stærkeste massemedie i forhold til at få jeres budskab massivt ud – og på en måde, der skaber troværdighed omkring jeres brand eller virksomhed. 

Så det kortfattede budskab er: Ja, TV-seningen er faldende generelt, men der sidder altså stadig over en million danskere og ser programmer som X-factor og Vild Med Dans hver fredag. Så TV har i den grad stadig sin berettigelse, og det er nogle meget loyale målgrupper, der sidder tilbage.

ryoji-iwata-W5yzNmOhwP4-unsplash
austin-chan-ukzHlkoz1IE-unsplash
ryoji-iwata-X53e51WfjlE-unsplash
ashim-d-silva-b2MLHbOQLcQ-unsplash
tobias-moore-4eJdLCQZe8Q-unsplash
digitale_billboards

Få den rigtige pris

Derfor koster det stadig forholdsvis mange penge at reklamere på TV. Det betyder, at hvis TV-reklamer er en vej, I overvejer at gå, så er det vigtigt, at I får forhandlet de absolut bedste priser. 

Vores team har mange års erfaring med indkøb og booking af TV-reklamer – så vi ved, hvad tingene kan og bør koste. Sammen lægger vi en strategi for jeres TV-annoncering, så I får de bedst mulige priser og dermed mest værdi ud af jeres budget.

Lightpole hjælper dig på TV

En effektiv TV-reklamekampagne starter med et velproduceret TV-reklamespot. Lightpole hjælper jer gerne med produktionen af jeres TV-reklame, lige fra udtænkning af koncept, script, produktion og booking af jeres TV-kampagne.

Det hele starter med en uforpligtende snak. Fortæl os om jeres målsætning, budget og målgruppe, så kigger vi på, om TV vil være en god idé for jer som annonceringsplatform. Ring til os i dag på 22962255, eller indtast dine oplysninger her og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Skal Lightpole hjælpe med jeres TV-reklamekampagne?

Send os en besked og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Luk Menu