Outdoor reklame

Bliv synlig med outdoor markedsføring

Outdoor-reklame, eller “out-of-home” markedsføring dækker over al den form for annoncering, du ser uden for hjemmets fire vægge. Det kan være alt fra busreklamer, digitale billboards, stilladsreklamer, adshels eller andre former for synlige og strategisk placerede outdoor-platforme – typisk opsat ved trafikale knudepunkter, så de bliver set af flest mulige mennesker.

Med outdoor-reklamer kan brands og virksomheder nå ud til forbrugerne på en kreativ og synlig måde. Hvor man kan slukke for mange andre medier, er det svært at komme uden om en outdoor-reklame. Skal vi hjælpe dig med din næste outdoor reklamekampagne? 

Lightpole tilbyder outdoor reklameløsninger i hele Danmark. Kontakt os i dag for priser på 2296 2255.

Nå din målgruppe med outdoor

Placeringen for din outdoorreklame er naturligvis altafgørende for, om du får succes med indsatsen. Derfor skal du tænke nøje over, hvor din målgruppe bevæger sig, og hvordan du får leveret dit budskab på en synlig og appetitlig måde. 

Du skal tænke helt basalt på, hvor din kernemålgruppe befinder sig, når de er uden for hjemmets fire vægge. Kører de i bil, tager de metroen eller toget, går de, eller tager de bussen? Og på hvilke tidspunkter på døgnet er de til at ramme med netop dit budskab?

Find den rigtige placering

Effekten og rækkevidden for outdoor-annoncering kan være stor. Vil du markedsføre din virksomhed i storbyerne, er outdoorreklamer på digitale billboards sammen med busreklamer, adshels og stilladsreklamer blandt de mest benyttede outdoormedier. Vi samarbejder med de største og bedste udbydere at outdoor-placeringer i Danmark.

Outdoor-reklamer har i studier vist sig at være særdeles effektivt i kombination med digital markedsføring. Mange store annoncører vælger ofte også at køre massive outdoorkampagner i samspil med TV-reklamer og radioreklamer.

Lightpole guider dig

Outdoor reklamemarkedet kan være en jungle at finde rundt i. Hvor ligger de bedste placeringer rent geografisk, hvordan skal jeg udforme min reklame, og hvad skal det koste? Lightpole har mange års erfaring med outdoor-reklamer, og guider dig til at finde den helt rigtige platform – til den rigtige pris.

Kontakt os og hør om mulighederne for at reklamere outdoor, eller indtast dine oplysninger nederst på siden og vi vil kontakte dig.

Skal Lightpole hjælpe med jeres næste outdoor kampagne?

Send os en besked.

Interesseret i en busreklame? Lightpole er eksperter i outdoor marketing