Displayannoncering

Bliv synlig med displayannoncer

Skab opmærksomhed omkring dit brand med displayannoncering. Via Googles displaynetværk – som rammer 90% af samtlige internetbrugere i Danmark – promoverer vi jeres virksomhed over for den ønskede målgruppe. Med bannere på Googles displaynetværk sørger vi for at ramme lige præcis de folk, du ønsker at ramme, med det rette budskab på det rette tidspunkt, og så er vi ét skridt nærmere et salg.

Med Lightpoles avancerede programmatiske indkøb, sørger vi for en veleksekveret onlinekampagne med de bedste visninger og visninger.

Effektive bannerannoncer

Displayannoncering er en effektiv måde hvorpå du kan øge kendskabsgraden til dit brand og finde nye kunder. På trods af adblockers og at mange giver udtryk for, at man hverken ser eller klikker på onlinebannere, er det alligevel en kilde til meget trafik og opmærksomhed.

Ofte anvendes displayannoncer til at øge kendskabet til et brand eller et produkt, da I kan få rigtig mange visninger, til trods for, at der ikke konkret klikkes på annoncen. Du kan sammenligne displaybannere med en avisannonce, hvor budskabet i annoncen ikke nødvendigvis kræver, at man som kunde skal udføre en konkret handling for at reklamen virker.

ryoji-iwata-W5yzNmOhwP4-unsplash
austin-chan-ukzHlkoz1IE-unsplash
ryoji-iwata-X53e51WfjlE-unsplash
ashim-d-silva-b2MLHbOQLcQ-unsplash
tobias-moore-4eJdLCQZe8Q-unsplash
digitale_billboards

Ram din målgruppe

Med displayannoncen på Google bygger man brandet og produktet op, så kunden husker det, når først behovet opstår.

En af de klare fordele ved displayannoncering er, at man kan ramme specifikke målgrupper. Sammen med dig foretager vi en segmentering ud fra fx alder, køn, interesser og geografisk placering.

Lightpole programmatic display

Vi har stor erfaring i at køre displaykampagner. Kontakt os og hør om mulighederne for at lave en programmatic displaykampagne i Google displaynetværk, så vi med effektive bannere får øget din virksomheds online synlighed.

Skal Lightpole hjælpe med jeres næste displaykampagne?

Send os en besked herunder.