Mediebureau

loewe-technologies-nUrnx3SnDlM-unsplash
nikita-kachanovsky-bLY5JqP_Ldw-unsplash
aleks-dorohovich-wNBC_kuhFMQ-unsplash

Lad Lightpole være jeres mediebureau

Mediemarkedet kan være noget af en black box for de fleste virksomheder, så det giver god mening at inddrage et erfarent marketingbureau til at bistå dig med din medieplanlægning og dine medieindkøb generelt.

Med Lightpole får I et effektivt og erfarent mediebureau

Ud fra din virksomheds kundemålgruppe, budget og målsætninger lægger vi en slagkraftig medieplan. Det handler for os om, at du med os som jeres mediebureau får den absolut mest effektive kampagne i forhold til din investering. Vi kender medierne, vi kender priserne og vi kender det benhårde forhandlingsspil. Når du som kunde bruger os til at hjælpe dig med dine medieindkøb, hjælper vores erfarne team af mediespecialister dig med at få den absolut bedste aftale. På den måde handler medieindkøb for os allermest om godt købmandskab, dvs. hvor meget du som kunde får for dine penge, og mindre om at udstyre dig med lange rapporter fuld af søjlediagrammer.

frank-albrecht-EOG8BeJfz4I-unsplash
drew-patrick-miller-_o6AAx9dl_Y-unsplash
alexandre-debieve-UmX-OgGODfM-unsplash

Dit trofaste mediebureau til alle platforme

Lightpole hjælper dig med din virksomheds medieindkøb, fx radioreklamer, TV-reklamer, printannoncering samt outdoor markedsføring som fx busreklamer, digitale billboards, adshels (også kendt som abribus)  m.m.

Når du vælger Lightpole som dit mediebureau, får du et filter, der hjælper dig med at forstå og fortolke de data og de termer, medierne præsenterer. Forkortelser som TRP, OTS, SOV, CPM og RBS er begreber som de medietrænede kaster om sig i flæng, men som man som annoncør godt kan blive forvirret over. Vi hjælper dig med at filtrere i mediernes tal og præsentere dig for lige præcis det, du har brug for at forholde dig til for at træffe de bedste beslutninger på din virksomheds vegne.

Skal Lightpole være jeres mediebureau?

Send os en besked og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.