Digital skærm på Ringvejen i Roskilde

Digitalt billboard i Roskilde

Roskilde har fået en unik outdoor reklameplatform i form af en stor digital skærm lige ud til Ringvejen i Roskilde (Øst).

Billboardet er en dobbeltskærm, dvs. man som annoncør rammer både syd- og nordgående trafik. Skærmen på Ringvejen er en LED-skærm af højeste kvalitet, og er tændt fra kl. 7 om morgenen til 23 om aftenen. Skærmen er meget synlig både i solskinstimerne og efter mørkets frembrud.

For booking, kontakt Lightpole på telefon 22962255 eller send en besked til os via formularen i bunden af siden.

Lad Lightpole være din mediepartner

Lightpole er et marketingbureau fra Roskilde. Din virksomhed kan bruge os som fast marketingpartner til at hjælpe med din virksomheds markedsføring – enten helt eller delvist.

Derudover er vi specialister i medieindkøb, fx TV-reklamer, radioreklamer samt outdoor markedsføring som fx busreklamer, digitale billboards m.m.

Vi holder til daglig til i Roskilde, hvorfra vi servicerer vores kunder i hele landet. VI laver både lokale mediekampagner som fx på den digitale storskærm på Ringvejen i Roskilde, til store landsdækkende kampagner

Har I svært ved at finde tiden til at snakke med sælgere, der repræsenterer forskellige medier, og helt overordnet vurdere, hvilke tilbud I skal takke ja til, og hvilke I skal sige nej til? Så brug Lightpole som din virksomheds faste mediepartner.

Kontakt os i dag på 22962255 for en snak om mulighederne.

Vil du annoncere på digitale skærm i Roskilde?

Send os en besked, så giver vi dig et tilbud på billboardet på Ringvejen i Roskilde